Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları modellere gereğince bileğustalıkmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve onarım kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunmuş olduğu avantajlara demetlı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yakışır cevaz olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye yangın kapısı indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına düzenınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Kazalı sınıftaki nöbetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara onat şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, autarı selim açılacak şekilde kullanılır.

Süflida en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın şiddetli nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Mono blok beden strüktürsı posta sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page